Meni – Jelovnik sa cenama

MENU - ENG

Galerija jelovnika

drinks menu - ENG

Naš #1 prioritet ste vi, posetioci našeg splava. Mi verujemo da vam možemo pružiti uslugu po najvišem standardu. Iskreno nam je stalo da udovoljimo vašim željama i ukusima, a to mogu da vam pruže ljubazno osoblje i odličan meni jela i pića. Restopran-splav Stari Pingvin je uvek otvoren za predloge i sugestije, čime ćemo poboljšati našu uslugu. Možete računati na nas!


Meni donosi širok izbor ukusnih jela

Zelenilo i pogled na mirnu, moćnu reku, kao magijom vas oslobađaju od briga i nespokoja. A onda, počinje uživanje u mirisu hrane i ukusu najkvalitetnijih vina, prirodnih sokova, kafe, pića… Biftek sa roštilja je specijalitet, koji je omiljen sladokuscima naviklim na dobar zalogaj, ali i sam pogled na perfektno spremljena jela, može da nam prija, kao hrana za dušu!

Karađorđeva šnicla
Karađorđeva

U obilju beogradskih restorana, mi se izdvajamo po nekoliko značajnih razlika. Stari Pingvin daje spoj mirne sredine, dodira sa prirodom, izdvojenosti od gradske buke i gužve, a sa klasičnim jelima sa roštilja, ribljim specijalitetima i jelima po porudžbini, sa malim tajnama majstora kuhinje i načina pripreme hrane. Ovde ćete se osećati kao kod prijatelja, jer mi to zaista i jesmo…


Stari pingvin je ugostio brojne poznate ličnosti iz sveta zabave, umetnosti, sporta, poslovnog sveta i politike. Naše uspomene, mogu postati i vaše uspomene…

Legende srpskog glumišta u opuštanju…

Gosti splava Stari Pingvin su za nas najvažniji, što se može videti po njihovim osmesima kada zadovoljni napuštaju lokal, sa obećanjem da će se vratiti. Želimo da budemo jedinstveni u usluzi, načinu spremanja hrane i zadovoljavanju najšireg spektra ukusa naših gostiju. Sigurni smo da ćemo zaslužiti vaše puno poverenje, kao provereni prijatelji, tako da ćete se odlučiti da vremenom postanete deo naše široke porodice posetilaca i gostiju.

Mnoge stvari se vremenom menjaju, ali mi ostajemo uvek kvalitetni…

Stari pingvin, “stara škola” !